Dela

En bra bild startar med en kopp kaffe och ett samtal inför fotograferingen

Ibland ska det gå snabbt, ibland krävs det förberedelser. Ibland måste vi ta hänsyn till speciella förutsättningar. Det är den färdiga bilden som ska förmedla något. Det är alltid bäst om vi träffas, tar en kopp kaffe och diskuterar bilderna och hur de ska användas.

Reklambild till Team Sportia 21:an EskilstunaReklam

Bilder som förstärker budskap i företagets marknadsföring på webben, annons eller tryckt material. Det blir ofta en process tillsammans med uppdragsgivaren. Ibland är bildidén klar medan det nästa gång krävs mer förberedelser.

TJ Schiller tömmer champagneflaskorna på scenen efter att ha vunnit eventet Jon Olsson Invitational i ÅreEvent

Jag har lång erfarenhet av att dokumentera evenemang för intern kommunikation, pressbilder eller fotoreportage. Bilderna levereras på det sätt ni önskar direkt efter eventet. På så sätt når ni ut till dagspress och webbplatser i rätt tid!

Porträtt av Jacob WesterMänniskor

Det finns många vinklingar och användningsområden för det gamla slitna ordet porträtt. Beroende på användningsområde kan vi välja mellan en specifik miljö eller en arrangerad bild i min fotostudio. Ta en titt i mitt galleri så ger det kanske en liten vink om vad jag menar.

Gunnar Larson till reportage i Gironi magazineReportage

Bra bilder kompletterar och höjer intrycket av redaktionell text i magazine, tidningar och på webben. Jag jobbar gärna tillsammans med skribenter och journalister eller på uppdrag från redaktioner för att ta fram rätt bilder till reportage och artiklar.

Solstol, badhandduk och kylväska till ÅhlénsFotostudio

Min fotostudio finns högst upp i tornet på Gula Rosornas företagsby. Här arbetar jag med olika typer av produktfotografering, bilder på människor och bildarrangemang efter kunders önskemål. Allt arbete sker i ett digitalt flöde med professionell utrustning för att fungera i dagens mediaproduktion.